FINANCIËLE STROP OF GELD VERDIENEN?

Wereldwijde cyberaanval legt bedrijven plat

Na de Wannacry ransomware uitbraak in mei werd Nederland dinsdag opnieuw getroffen. De gijzeling van computersystemen door ransomware heeft vele bedrijven in Nederland plat gelegd. Een nachtmerrie voor het bedrijfsleven met financiële gevolgen, die nu nog niet te overzien zijn.

Hoe bent u beter beschermd tegen dit soort cyberaanvallen? Het volledig up-to-date houden van de systeemupdates is niet meer voldoende. Een product met zero-day-attack garantie wel!

SentinelOne hanteert een aanpak waarin detectie van zowel bekende als onbekende dreigingen op basis van gedrag wordt gecombineerd met geautomatiseerde bestrijding en forensische hulpmiddelen.
Aanvallen worden afgeslagen waarin een combinatie van geavanceerde technieken wordt toegepast in onder andere malware, exploits en kwaadaardige scripts.

SentinelOne beschermt en verdedigt iedere laptop, desktop en server tegen de huidige geavanceerde cyberaanvallen. SentinelOne garandeert de volledige bescherming die u nodig heeft voor nu en in de toekomst! SKS Security heeft het virus van dinsdag 27 juni uitgebreid getest. SentinelOne is met vlag en wimpel geslaagd tegen deze geavanceerde cyberaanval. Meer info? Klik hier!

 

Go beyond prevention with a total protection platform.
SentinelOne is the only platform that defends every endpoint against every type of attack, at every stage in the threat lifecycle.

Werken in de zomer: wat trek je aan naar kantoor?

Een hemdje met spaghettibandjes, een korte broek en teenslippers. Met hoge temperaturen in de zomermaanden is het natuurlijk verleidelijk om ook wat luchtiger gekleed te gaan naar je werk. Maar er is een duidelijk verschil tussen werk- en privé-kleding, ook in de zomer. Wat doe je aan met warm weer naar je werk? De belangrijkste vragen over zomerkleding op je werk worden hier beantwoord.

Bron: www.careerwise.nl

 

Verjaardagen moeten gevierd worden, ook op kantoor!

balonnen blauw

Verjaardagen moeten gevierd worden, ook op kantoor!

Wij feliciteren Paul Spetter van Harte met zijn verjaardag en wensen hem nog vele gezonde jaren toe!
Hierbij willen wij ook van de gelegenheid gebruik maken om te benoemen dat hij deze maand al 17 jaar met veel plezier en succes zich inzet bij SKS Professionals! Van harte met deze mijlpaal!

 

 

ICT Trends van 2017

Iedereen de beste wensen voor 2017!

Met het nieuwe jaar in zicht, laten we je graag kennismaken met de ict-trends voor 2017. Welke ontwikkelingen worden dit jaar volwassen en hoe kunt je daar als op inspelen?
Computable zocht het uit en raadpleegde gerenommeerde onderzoekbureaus Forrester, Gartner en IDC.

https://www.computable.nl/artikel/achtergrond/magazine/5907435/5215853/dit-zijn-de-ict-trends-van-2017.html?utm_source=nieuwsbrief&utm_medium=email&utm_campaign=Dagelijks_30_12_2016&utm_content=topartikelen

2017 happy

Bron: Computable

IT recruitment – Een eerste indruk

Inmiddels ben ik al anderhalve maand in dienst bij SKS Professionals! Dat betekent ook dat ik net zolang een nieuwe expertise aan het leren ben, namelijk IT. Komend vanuit een bijzondere mix van oud werkgevers en expertise gebieden (NGO, Supply Chain voor FMCG) kan ik wel zeggen: IT recruitment lijkt een vak apart!

Niet zozeer alleen al vanwege krapte aan geschikte kandidaten op de arbeidsmarkt, maar ook omdat ik als commercieel recruiter per definitie al met 1-0 achter sta. Over het algemeen wordt mijn werk niet gewaardeerd door de gemiddelde IT’er, want bijna dagelijks worden ze wel benaderd door mij of een conculega. Natuurlijk begrijp ik dat dat op een gegeven moment wel gaat irriteren, zeker omdat er een overload is aan “recruiters”. (zie artikel Koen Roozen: Doe mij maar wat minder recruiters) Maar ja: ik kan mijn opdrachtgevers natuurlijk geen: “Nee ze willen niet” verkopen!

Hoe benader je dan een IT’er? Of hoe vang je dan een zeldzame vis? Creativiteit is geboden, maar ook duidelijkheid en eenvoud. Na het doorpluizen van verschillende websites, waaronder ook het zeer leerzame “Shit Recruiters Do” blog, ben ik in ieder geval tot de conclusie gekomen dat:

  • Het LEZEN van CV’s (en ook begrijpen) eigenlijk een vanzelfsprekendheid moet zijn.
  • IT’ers doorgaans niet houden van de wollige vacatureteksten die enthousiast in elkaar zijn gezet door HR in combinatie met Marketing.
  • IT’ers snel willen weten wat de deal is, dus wat kan ik gaan doen, wat schuift het en waar is het?
  • Eigenlijk het allerbelangrijkste (en ook weer logisch) oprechte persoonlijke aandacht is.

Als je het zo op een rijtje zet, al die open deuren, is het bijna niet anders dan in elk ander vakgebied. Want zeg nu zelf, zo willen we toch allemaal behandeld worden?

Mijn conclusie is dus ook: recruitment is en blijft mensenwerk, in welk vakgebied je ook zit en aan welke kant van de recruitment je ook staat, corporate of commercieel.

En aangezien ik natuurlijk ook gewoon mijn werk moet doen, kijk eens naar onze vacature voor IT consultant en geef me een belletje. Gaan we samen in gesprek om te kijken of we een match kunnen maken!

Ilse de Zwart

Ilse de Zwart

Sfeervolle SKS Kerstborrel 2016

Wat een gezellige kerstborrel afgelopen zaterdag! Op een sfeervolle locatie hebben wij samen met alle SKS collega’s en aanhang een ondernemend 2016 afgesloten. We mogen terugblikken op een mooi jaar en kijken uit naar een succesvol 2017!

 

kerstborrel

12-12-2016 Capelle aan den IJssel

SKS Kennismeeting wederom een succes!

Capelle aan den IJssel, 6-12-2016

Afgelopen donderdag heeft er wederom een inspirerende kennismeeting plaatsgevonden op ons kantoor in Capelle aan den IJssel. Dit keer stond alles in het teken van Intakes!
Een goed voorbereid sollicitatiegesprek kan je toekomst bepalen!

Onder het genot van een Mexicaans hapje en drankje werden de SKS ICT professionals enthousiast bijgestaan door de dames van Sales en Recruitment, waarbij handvaten en handige tips werden uitgereikt. Tevens waren er actieve rollenspellen die mede hebben bijgedragen aan een optimale voorbereiding voor toekomstige intakes. Met als doel: het beste van jezelf te kunnen laten zien!

Aan het einde van deze gezellige avond vertrokken de ICT-ers met een gevulde goodybag!

 

kennismeeting

 

Wendy, Daphne, Ilse, JoAn en Jacqueline
SKS Professionals