Daphne Meeles

Fieldmanager

06 – 11 72 89 77
010 – 258 0528
dmeeles@skspro.nl
Bekijk mijn LinkedIn

Sinds april 2014 ben ik met erg veel plezier werkzaam bij SKS. Ik ben aanspreekpunt voor onze Professionals voor alle HR gerelateerde zaken en daarnaast begeleid ik hen in opleidingstrajecten en persoonlijke ontwikkeling.

Ik streef ernaar dat alle Professionals iedere dag met een glimlach naar hun werk gaan. Persoonlijke aandacht en betrokkenheid vind ik erg belangrijk, zeker omdat onze Professionals op verschillende locaties aan het werk zijn. We zijn immers samen een team!

Frank Kooper

Directeur

06 – 28 84 28 90
010 – 258 0528
fkooper@skspro.nl
Bekijk mijn LinkedIn

Ik ben oprichter en eigenaar van SKS Professionals en SKS Security, na mijn HBO informatica studie ben ik altijd in de ICT wereld werkzaam geweest. Startende in de software ontwikkeling industrie en daarna het grootste deel van mijn loopbaan voor ICT consultancy bedrijven alwaar ik als directeur verantwoordelijk was voor de technische uitvoering en aansturing van engineers, consultants en detacheringpersoneel.

In 1999 heb ik samen met twee partners SKS Professionals opgericht en niet veel later SKS Security.
Als directeur ben ik verantwoordelijk voor de ondernemingen met als specifiek aandachtspunten de commerciële en technische aspecten.

Wendy Heuvelman

Salesmanager

06 – 25 05 39 37
010 – 258 0528
wheuvelman@skspro.nl
Bekijk mijn LinkedIn

Als Salesmanager ben ik verantwoordelijk voor de interne sales processen en bewaak ik de commerciële koers van SKS. Ik werk nauw samen met het team om ervoor zorg te dragen dat we onze doelstellingen behalen.

Bij het maken van de juiste match, ga ik graag voor het beste resultaat! Relatiebeheer en een open en eerlijke communicatie staan bij mij hoog in het vaandel. Meedenken en adviseren van de klant en kandidaat en een beeld krijgen van zijn wensen en behoefte. Naar mijn inziens een belangrijke voorwaarde om tot een succesvolle samenwerking te komen!

Paul Spetter

Directeur

06 – 53 25 57 79
010 – 258 0528
pspetter@skspro.nl
Bekijk mijn LinkedIn

Ik ben oprichter en trotse eigenaar van SKS Professionals, na mijn HBO studie heb ik 12 jaar gewerkt in de accountancy. Hierna ben ik 5 jaar directeur (eerst financieel en daarna algemeen directeur) van een van de grootste Computer Dealers van Nederland geweest. Om vervolgens 4 jaar als interim manager gewerkt te hebben bij bedrijven in slecht weer.

In 1999 ben ik met 2 partners SKS Professionals gestart Het Detacheringsbureau voor ICT Detachering. In de afgelopen 15 jaar hebben wij veel ervaring opgedaan en weten wij wat de klant en de medewerker wil en SKS Professionals tot een mooi bedrijf uitgebouwd. Als directeur ben ik verantwoordelijk voor de onderneming met als specifiek aandachtspunt de back office.

JoAn Herremans

Vestigingsmanager

06 – 19 54 85 97
010 – 258 0528
jherremans@skspro.nl
Bekijk mijn LinkedIn

Vanaf 2005 werk ik met veel plezier aan de opbouw van SKS Professionals. Na het verwerven van aandelen binnen de organisatie in 2007 komt daar nog een extra dimensie bij: mede aan het stuur zitten en bepalen waar we als SKS voor staan!

Mijn energie en inspiratie haal ik uit gesprekken met klanten om samen te bekijken hoe ik ze kan helpen. Juist wanneer dit geen standaard situatie is motiveert mij dat extra om samen met de klant tot een oplossing te komen.  Maar ook onze eigen medewerkers zijn een bron van inspiratie; samen zorgen voor professionele en persoonlijke groei!

Jacqueline van den Berg

Accountmanager

06 – 13 75 25 02
010 – 258 0528
jvdberg@skspro.nl
Bekijk mijn LinkedIn

In 2007 ben ik begonnen als Account manager bij SKS Professionals. Eén van mijn werkzaamheden is om juiste match te maken tussen het ICT vraagstuk van opdrachtgevers en de wens van sollicitanten die op zoek zijn naar een nieuw uitdagend ICT-project op interim basis of een uitdagende vaste ICT-baan.

In de afgelopen jaren hebben wij een groot netwerk opgebouwd in de ICT in de Randstad, zowel met bedrijven die interessante ICT- functies vacant hebben als ook met ICT specialisten.

Bent u op zoek naar een ICT-specialist of bent u op zoek naar een nieuwe (interim) ICT-baan, neem gerust contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken.

Ilse de Zwart

Recruiter

06-17722074                     
010 – 258 0528
izwart@skspro.nl
Bekijk mijn LinkedIn

Als nieuwste teamlid ben ik verantwoordelijk voor de recruitment van ICT talenten. Voor zowel ons team van Professionals, als voor specifieke wervingsopdrachten van onze opdrachtgevers. Om de juiste match te maken, werk ik nauw samen met onze salesmanagers om onze opdrachtgevers te kunnen voorzien van passend talent. Het gaat namelijk niet alleen om de vaardigheden, maar ook om op persoonlijkheid een match te maken tussen persoon en opdrachtgever!

Door middel van creatieve ideeën en een enthousiaste benadering van potentiële toppers wil ik de naam van SKS Professionals op de arbeidsmarkt versterken en zo ook het team van Professionals uitbreiden!