Detachering en meer

SKS Professionals brengt werkgevers en gekwalificeerde ICT professionals in de Randstad bij elkaar sinds 1999. Afhankelijk van waar de klant, de professional of de situatie om vraagt, doen we dat via de best passende constructie. In de meeste gevallen is dat detachering. Daarnaast werken wij met detavast-constructies en verzorgen we werving en selectie voor onze opdrachtgevers.

Detachering

De kern en trots van onze organisatie is een veertigtal hooggekwalificeerde en ervaren ICT specialisten, die wij op basis van detachering uitlenen aan onze opdrachtgevers. Zij zijn stuk voor stuk geselecteerd op talent, kennis, ervaring en persoonlijkheid en zijn representatief voor onze professionaliteit en ambities. In de praktijk betekent dat zelfstandigheid, samenwerken, meedenken en altijd bereid zijn om een stapje extra te zetten.

Werving & selectie

SKS Professionals kent de ICT dienstverleningssector als geen ander. Wij worden daarom regelmatig ingezet door bedrijven uit de hele Randstad om ICT professionals te werven en selecteren. Vanaf het opstellen van functie- en kandidaatsprofielen tot aan de evaluatie achteraf zetten onze recruiters zich volledig in voor de beste resultaten voor onze opdrachtgevers.

Detavast

Detavast is een constructie die het midden houdt tussen detachering en werving & selectie. Na een detacheringsperiode van een half jaar kan de opdrachtgever de professional in dienst nemen tegen vooraf vastgestelde arbeidsvoorwaarden. Het geeft werkgevers een lange proefperiode, waarna geen werving en selectiefee betaald hoeft te worden.

Meer weten over onze detavast mogelijkheden?

Neem contact op met ons Salesteam 010- 258 05 28.