Financiële strop of geld verdienen?

Home » Blogs » Financiële strop of geld verdienen?

Na de Wannacry ransomware uitbraak in mei werd Nederland dinsdag opnieuw getroffen. De gijzeling van computersystemen door ransomware heeft vele bedrijven in Nederland plat gelegd. Een nachtmerrie voor het bedrijfsleven met financiële gevolgen, die nu nog niet te overzien zijn.

Hoe bent u beter beschermd tegen dit soort cyberaanvallen? Het volledig up-to-date houden van de systeemupdates is niet meer voldoende. Een product met zero-day-attack garantie wel!

SentinelOne hanteert een aanpak waarin detectie van zowel bekende als onbekende dreigingen op basis van gedrag wordt gecombineerd met geautomatiseerde bestrijding en forensische hulpmiddelen.
Aanvallen worden afgeslagen waarin een combinatie van geavanceerde technieken wordt toegepast in onder andere malware, exploits en kwaadaardige scripts.

SentinelOne beschermt en verdedigt iedere laptop, desktop en server tegen de huidige geavanceerde cyberaanvallen. SentinelOne garandeert de volledige bescherming die u nodig heeft voor nu en in de toekomst! SKS Security heeft het virus van dinsdag 27 juni uitgebreid getest. SentinelOne is met vlag en wimpel geslaagd tegen deze geavanceerde cyberaanval.

Go beyond prevention with a total protection platform.
SentinelOne is the only platform that defends every endpoint against every type of attack, at every stage in the threat lifecycle.

WorkplaceDudes Meetup