HBO Functioneel Applicatiebeheerder – Rotterdam

Voor onze opdrachtgever zoeken wij een ervaren Functioneel Applicatiebeheerder.

Lees meer

System Engineer – 40 uur – Regio Breda

SKS Professionals werft voor deze opdrachtgever.

Je gaat werken bij een bedrijf wat andere organisaties begeleid om de juiste keuze te maken bij de huidige technologische ontwikkelingen, en die van de toekomst.
Dit door samengestelde diensten en oplossingen aan te bieden op het gebied van telecom en de digitale werkplek, inclusief adoptie, beveiliging en support.
Deze oplossing bestaat uit een mix van Clouddiensten (Office 365, Microsoft Azure) en is aangevuld met on-premises Server- en Werkplekbeheer. Heb je ervaring als system engineer maar nog niet eerder in een cloud omgeving solliciteer snel. Ambitie richting cloud is wel een vereiste.

Lees meer

HBO Security Netwerkbeheerder – ‘s-Gravenhage

Als netwerk specialist sta je aan de basis van het succesvol laten verlopen van de inrichting van Infoblox gerelateerde projecten en het beheer hiervan.Lees meer

HBO Netwerk Expert Cisco – ‘s-Gravenhage

Als netwerkbeheerder/expert voer je zeer diverse project- en beheertaken uit, zowel voor externe als interne klanten, waarbij diepgaande technische kennis en goede contactuele eigenschappen van grote waarde zijn.

Je fungeert als aanspreekpunt voor de technische werking van de toegewezen ICT-componenten waarvan jij diepgaande kennis hebt opgebouwd en houdt continue het grote geheel in de gaten. Je fungeert als vraagbaak voor je collega’s en bent constant bezig om te verbeteren.

Lees meer

HBO Netwerkbeheerder McAfee Web – ‘s-Gravenhage

Als netwerk specialist van het Programma Netwerk & Datacenter sta je aan de basis van het succesvol laten verlopen van de inrichting van netwerktrajecten op het gebied van F5 / McAfee Web Gateway en datacenter. Je voert beheertaken uit en draagt bij aan projecten waar de F5 / McAfee Web Gateway een rol in speelt.

Lees meer

Software Implementatie Consultant – ‘s-Gravenhage

Wij zijn op zoek naar een Implementatie Consultant met kennis van financiële processen.


Lees meer

Allround HBO Technisch IT professional – Amsterdam e.o.

Voor een opdrachtgever zoeken wij ter versterking van het kleine team een ervaren allround HBO Applicatiebeheerder.

Lees meer

HBO IT Recruiter – 32/40 uur – Capelle aan den IJssel

Wij zijn een kleinschalig IT-bedrijf dat IT-professionals op het gebied van Microsoft detacheert. Onze vooraanstaande opdrachtgevers zitten in branches als de gezondheidszorg, overheid, olie- en gasindustrie, offshore en financiële instellingen.

Waarom werken bij SKS Professionals?

Daarop is maar één antwoord mogelijk: het persoonlijke contact!

We zijn sinds 1999 gespecialiseerd in plezierige samenwerkingen en kunnen door onze opgedane kennis goed inspelen op wat onze professionals nodig hebben. Onze organisatie heeft korte lijntjes en we luisteren naar de inbreng van onze werknemers; er wordt altijd geluisterd naar wat jij wilt.

Lees meer

Senior IT Engineer – 40 uur – Regio Rotterdam

SKS Professionals werft voor deze opdrachtgever.

Binnen een jonge en ambitieuze onderneming zoeken wij ter versterking van het team een ervaren Senior IT Engineer.

Lees meer

SKS Professionals B.V.

Cypresbaan 8
2908 LT
Capelle aan den IJssel

Bel mij terug

Ik ga akkoord met jullie privacy beleid.

Bel mij terug
Ik ga akkoord met jullie privacy beleid.