Database Administrator – Amsterdam

Introductie

Binnen de IT organisatie, Solution Cloud zijn wij op zoek naar een ervaren database administrator.


Lees meer

Functioneel/Technisch Beheerder Office 365 – Amsterdam

Introductie

Als Functioneel / Technisch Beheerder kan jij nu snel aan de slag om het IT team tijdelijk te versterken tot in ieder geval eind maart 2023.

Lees meer

Medior / Senior Netwerk Engineer – ALPHEN A/D RIJN

Introductie

Voor een leuke klant van SKS Professionals zijn wij op zoek naar een Medior / Senior Netwerk Engineer. Ben jij dé Medior / Senior Netwerk Engineer die wij zoeken lees deze vacature dan eens verder.

Lees meer

Cloud Engineer – Regio Rotterdam

Introductie

Voor één van onze opdrachtgevers zijn wij op zoek naar een Cloud Engineer. Onze klant is een dynamische en snel groeiende organisatie en zij zoeken een leergierige en ambitieuze nieuwe collega. Het gaat hierbij om een deta-vast positie, je zal uiteindelijk bij de klant in dienst treden. Het gaat om een baan met verantwoordelijkheidsgevoel. Daarnaast is het mogelijk hybride te werken in een 36 tot 40 urige werkweek. 
Lees meer

Servicedeskmedewerker balie – Regio Rotterdam

Introductie

Voor een opdrachtgever van SKS Professionals zijn wij op zoek naar een Hospitality Office ICT Servicedesk. Deze internationale organisatie heeft o.a. een Servicedesk binnen het IT Team en voor deze Servicedesk zoeken zij een geschikte nieuwe collega! Lees snel verder voor meer informatie. 

Lees meer

Senior Skilled Servicedeskmedewerker – Regio Rotterdam

Introductie

Voor een internationale organisatie zijn wij op zoek naar een Senior Skilled Servicedeskmedewerker. Ben je op zoek een een uitdagende baan binnen een dynamische organisatie, lees dan snel verder!

Lees meer

Azure Specialist – N-Holland en remote

Introductie

Welke Azure Specialist met kennis van netwerk koppeling tussen Azure en on premise omgevingen is klaar voor een nieuwe langdurige opdracht!Lees meer

Senior Netwerkbeheerder / Security – Amsterdam

Introductie

Uitbreiding gezocht voor het team Netwerkbeheer wat bestaat uit 6 Netwerk collega’s!


Lees meer

IT Recruiter – Capelle aan den IJssel

Introductie

Wie zoeken wij?

“Jij weet als geen ander de beste IT Professionals te selecteren en op waarde te schatten!”

Gevoel voor ondernemerschap is essentieel en daarnaast initiatief nemen, gedrevenheid en flexibiliteit welke kernbegrippen zijn om in deze markt, die constant in beweging is, voorop te lopen. Bovendien vind je het leuk om een netwerk op te bouwen en zet je alles op alles om de juiste kandidaat te vinden.

Kennis van de IT is niet noodzakelijk, hiervoor hebben we een eigen interne trainer die jou in korte tijd de benodigde kennis bij kan brengen.

Lees meer

Modern Workplace Consultant – Randstad

Introductie

Samen met andere consultants breng jij elk project tot een succesvol einde!

Lees meer