Functioneel beheerder – Dynamics 365 Amsterdam – AMSTERDAM

Introductie

Voor onze opdrachtgever zoeken wij een ervaren Functioneel beheerder – Dynamics 365 voor de komende 6 maanden.
Verwachte startdatum  januari 2022.

Jij bent in deze rol verantwoordelijk voor de beheersbaarheid van de IT keten en snapt het business proces en je gebruikers. Je weet de rest van het team mee te nemen in de belangen voor een beheersbare keten & jij kan het belang van doorontwikkeling goed wegen.

Lees meer

Systeem- en Netwerkbeheerder – Zuid Holland

Introductie

Technische uitdagingen ga je niet uit de weg!

Er is een plek vrij gekomen binnen een ervaren IT team van Systeem en Netwerkbeheerders en Engineers. Heb jij nieuwsgierigheid naar nieuwe ICT technieken en ervaring met het werken in projectteams? Lees verder!


Lees meer

Systeembeheerder Procesautomatisering – Zuid Holland – GOUDA

Introductie

Wij zoeken een Systeembeheerder Procesautomatisering

Lees meer

Servicedesk Professional – Zuid Holland

Introductie

Wij zoeken versterking op de Servicedesk van een groeiende IT afdeling.

Het huidige team is zeer gedreven, allen bezig met de laatste IT ontwikkelingen en hebben samen een grote passie voor het vakgebied.

Lees meer

Microsoft Engineer – Randstad

Introductie

Kom ons IT team versterken in de rol van Microsoft Engineer en blijf naast het vervullen van uitdagende opdrachten jezelf ontwikkelen via onze SKS Academy!

Lees meer

Werkplekbeheerder detachering – Regio Randstad

Organisatie

Wij zijn een kleinschalig IT-bedrijf dat IT-professionals op het gebied van Microsoft detacheert. Onze vooraanstaande opdrachtgevers zitten in branches als de gezondheidszorg, overheid, olie- en gasindustrie, offshore en financiële instellingen.

Waarom werken bij SKS Professionals?

Daarop is maar één antwoord mogelijk: het persoonlijke contact!

We zijn sinds 1999 gespecialiseerd in plezierige samenwerkingen en kunnen door onze opgedane kennis goed inspelen op wat onze professionals nodig hebben. Onze betrokken Fieldmanager Petra wil weten hoe het écht met je gaat en kijkt welke ambities je wilt waarmaken. Onze organisatie heeft korte lijntjes en we luisteren naar de inbreng van onze werknemers; er wordt altijd geluisterd naar wat jij wilt.

Je maakt als systeembeheerder deel uit van ons 30-koppig IT-team, waarmee je kennis kan maken tijdens onze borrels, jaarlijkse weekendjes weg, uitjes en kennissessies. Een loyaal team: dat is SKS Professionals.

Lees meer

SKS Professionals B.V.

Cypresbaan 8
2908 LT
Capelle aan den IJssel