Servicedesk Professional – Zuid Holland

Introductie

Wij zoeken versterking op de Servicedesk van een groeiende IT afdeling.

Het huidige team is zeer gedreven, allen bezig met de laatste IT ontwikkelingen en hebben samen een grote passie voor het vakgebied.

Lees meer

Sharepoint/365 Engineer – Utrecht

Introductie

Heb jij een Agile mindset en ben je senior genoeg om je bezig te houden met een stuk Problem Management en te kunnen adviseren op technisch gebied?

Hou je altijd de laaste ontwikkelingen van het Microsoft 365 platform in de gaten? Dan staat er een interessante positie open voor jou als Sharepoint / Office 365 Engineer!

Juist omdat je een Senior rol inneemt ben je sparringspartner voor de product owner en ben je grotendeels verantwoordelijk voor de roadmap en planning.

Samen met het IT team ga jij je uiteraard ook bezig houden met een stuk beheer, de continuïteit en de correcte werking van Microsoft 365 en aanverwante apps.

Analytisch, communicatief en creatief zijn jouw eigenschappen en je weet samen met je team doelstellingen te bereiken. Bezig houden met proces- en productverbeteringen staat bij jou hoog in het vaandel.


Lees meer

Sr. Systeembeheerder – Rotterdam e.o.

Introductie

Voor onze opdrachtgever zoeken wij een ervaren Senior Systeembeheerder. • Je bent breed georiënteerd, je houdt je onder andere bezig met netwerk, security, databases en infrastructuur

Lees meer

Systeembeheerder detachering – Randstad

Organisatie

Werken in de ICT bij SKS betekent dat je jezelf voortdurend kan door ontwikkelen.

Wij investeren in jou!

1: Betaald persoonlijk opleiding-/ontwikkeling-plan.
2: Afwisselende werkomgeving die bij jouw wensen past.
3: Uitstekend Salaris.
4: Riant voorwaardenpakket, zoals een auto van de zaak.
5: Geregeld maken wij tijd voor teambuilding en ontspanning.

Werken bij SKS betekend ook dat je géén nummertje bent maar een “familielid”. Wij hechten en besteden heel veel tijd aan onze medewerkers. Dit omdat jullie bij ons op nummer 1 staan. (dus ja, eigenlijk ben je toch wel een nummer bij ons. Maar dan positief!)

Wat wij doen als SKS Professionals;

SKS Professionals brengt werkgevers en gekwalificeerde ICT professionals bij elkaar.
Wij worden daarom regelmatig ingezet door bedrijven om ICT professionals te werven en selecteren. Vanaf het opstellen van functie- en kandidaatsprofielen tot aan de evaluatie achteraf zet SKS zich volledig in voor de beste resultaten voor onze opdrachtgevers.

Lees meer

Werkplekbeheerder detachering – Regio Randstad

Organisatie

Wij zijn een kleinschalig IT-bedrijf dat IT-professionals op het gebied van Microsoft detacheert. Onze vooraanstaande opdrachtgevers zitten in branches als de gezondheidszorg, overheid, olie- en gasindustrie, offshore en financiële instellingen.

Waarom werken bij SKS Professionals?

Daarop is maar één antwoord mogelijk: het persoonlijke contact!

We zijn sinds 1999 gespecialiseerd in plezierige samenwerkingen en kunnen door onze opgedane kennis goed inspelen op wat onze professionals nodig hebben. Onze betrokken Fieldmanager Petra wil weten hoe het écht met je gaat en kijkt welke ambities je wilt waarmaken. Onze organisatie heeft korte lijntjes en we luisteren naar de inbreng van onze werknemers; er wordt altijd geluisterd naar wat jij wilt.

Je maakt als systeembeheerder deel uit van ons 30-koppig IT-team, waarmee je kennis kan maken tijdens onze borrels, jaarlijkse weekendjes weg, uitjes en kennissessies. Een loyaal team: dat is SKS Professionals.

Lees meer

SKS Professionals B.V.

Cypresbaan 8
2908 LT
Capelle aan den IJssel

Bel mij terug

    Ik ga akkoord met jullie privacy beleid.

    Bel mij terug
      Ik ga akkoord met jullie privacy beleid.