Klanten

Home » Klanten

Samenwerking en onze klanten

Bij SKS Professionals vinden wij het belangrijk om relaties met onze klanten op te bouwen, om zo tot mooie ideeën en een win-win situatie te komen. Onze aanpak beperkt zich niet alleen tot het plaatsen van IT Professionals, maar met elkaar zoeken wij naar oplossingen en nieuwe concepten. Door het bundelen van onze expertise en het openstellen van ons netwerk zijn wij zeer toegankelijk. Goede communicatie en wederzijds vertrouwen speelt hierin een belangrijke rol!

Onderstaand vertellen onze klanten over onze succesvolle samenwerking.

“Voor langdurige inzet en expertise op maat, kunnen wij vaak zeer snel  een beroep doen  op SKS. Zij weten exact welke expertise en soort professionals bij ons passen. De Engineers van SKS zijn inmiddels  onmisbare bij  ons dagelijks beheer.”

Manager Systeembeheer, Zorg

“De samenwerking met SKS Professionals loopt erg prettig. Zij komen hun afspraken altijd na en schakelen snel.”

Company Owner, IT&Telecom

“In mijn ervaring met SKS heb ik gemerkt dat slagvaardigheid geen losse kreet is, maar echt in praktijk wordt gebracht.”
IT Manager , Offshore

“SKS Professionals is oprecht geïnteresseerd in het reilen en zeilen van onze afdeling en daarnaast zetten zij altijd net dat stapje extra.”
Manager Servicedesk, Finance

“De zorgvuldigheid waarmee kandidaten worden voorgedragen laat zien dat ze de organisatie van binnen en buiten kennen. Over de selectieprocedure zijn wij dan ook zeer te spreken.”
Service Owner, Bouw

“Onze IT aanvragen zetten wij al jaren uit bij SKS Professionals. Het Salesteam verzorgd hierin altijd duidelijke terugkoppeling en denkt ook mee in plaats van alleen kandidaten voordragen, dat waarderen wij zeer.”
IT Manager, IT & Communicatie

“Leuk ervaren team die wij altijd kunnen benaderen. Houden altijd op een leuke manier contact met ons en zijn op de hoogte wat er in de organisatie speelt. ”
Application Manager, Zakelijke dienstverlening

 

SKS Professionals B.V.

Cypresbaan 8
2908 LT
Capelle aan den IJssel

Bel mij terug

    Ik ga akkoord met jullie privacy beleid.

    Bel mij terug
      Ik ga akkoord met jullie privacy beleid.