Medewerkers

Home » Medewerkers

Kom jij onze teams versterken?

Werken bij SKS Professionals betekent werken in teams en projecten bij telecommunicatiebedrijven en ICT-organisaties door de hele Randstad. Bij iedere klus leer je nieuwe mensen kennen, vergaar je nieuwe kennis en bouw je structureel aan een carrière die op jouw lijf geschreven staat. Werken bij SKS is misschien ook wel iets voor jou. Natuurlijk moet je wel wat in je mars hebben.

Wij zijn altijd op zoek naar mensen met kennis en aantoonbare ervaring op één of meer van onze kennisgebieden. Maar een klantvriendelijke instelling, een portie gezond verstand en de ambitie om jezelf voortdurend te willen ontwikkelen vinden wij minstens zo belangrijk. SKS professionals kunnen moeiteloos zelfstandig werken maar excelleren in een team. Ze kiezen de beste oplossingen, maar gaan uitdagingen nooit uit de weg. En natuurlijk staan ze nooit alleen.

Zo hebben we bijvoorbeeld een aantal Goeroegroepen opgezet. Deze worden georganiseerd door medewerkers van SKS Professionals, vóór medewerkers van SKS Professionals (ook al halen onze klanten er ook vaak voordelen uit). Op vrijwillige basis wisselen zij kennis en informatie uit – zoals nieuwe ontwikkelingen en praktijksituaties – tijdens ontmoetingen op het hoofdkantoor of online. In de praktijk blijken de Goeroegroepen ook ideale vraagbaken voor wie tijdens een opdracht tegen een vraagstuk aanloopt.

WorkplaceDudes Meetup

Openstaande vacatures

Bekijk hier enkele reeds
openstaande vacatures.