Voordelen van werken bij SKS

Home » Medewerkers » Voordelen van werken bij SKS

Werken in de ICT betekent jezelf voortdurend doorontwikkelen. Bij SKS Professionals gaat dat eigenlijk bijna als vanzelf, of je nu aan de start of in de bloei van je carrière staat. Een investering in jezelf, zou je dus kunnen zeggen. Met als bonus dat werken bij SKS Professionals al vanaf de allereerste dag flinke voordelen biedt. We zetten ze hier graag op een rijtje.

1. Carrière

De opdrachten die je namens SKS bij klanten uitvoert, duren eerder maanden dan jaren. Maar voor onze collega’s denken wij altijd aan de lange termijn. Wat wil je doen, wat past bij jou en waar wil je over een paar jaar staan? Om dit te kunnen realiseren hebben wij een open cultuur en gaan we regelmatig met je in gesprek, formeel en informeel.

2. Opleiding en Ontwikkeling

Om je carrière te ondersteunen, laten wij jou jezelf zoveel mogelijk ontwikkelen. Zowel op persoonlijk als op professioneel vlak, in de praktijk maar ook op het theoretische vlak. Daarvoor kiezen we samen de cursussen en opleidingen die het beste bij jouw carrièreplan passen. We onderscheiden drie bouwstenen:

  • Techniek & technologie (zoals Microsoft, VMWare, Citrix, Java)
  • Methodes & procedures (zoals Prince2, ITIL, SCRUM en DevOps )
  • Persoonlijke ontwikkeling (zoals communicatie, time-management)

Jaarlijks stellen we samen nieuwe ontwikkelingsdoelen en bekijken we je groei over de afgelopen periode.

3. Afwisselende werkomgeving

Werken bij SKS betekent werken bij vooraanstaande, nationale en internationale ICT-organisaties, met uiteenlopende projecten en met wisselende collega’s. Plus een stabiele werkomgeving, met een ruime doorstroom aan nieuwe opdrachten en een groeiend team van jonge, ambitieuze collega’s.

4. Salaris en Voorwaardenpakket

Het salaris en de arbeidsvoorwaarden die we je bieden, passen bij jouw ervaring en kennis. We zijn dan ook op zoek naar talentvolle, harde werkers die altijd bereid zijn om het beste te geven. Logisch dat daar een overeenkomstige vergoeding tegenover staat. Reken bij SKS ook op een solide pensioenvoorziening en alle faciliteiten die je nodig hebt om jouw werk zo goed en plezierig mogelijk uit te kunnen voeren, zoals een mooie leaseauto en een laptop.

5. Teambuilding, Ontspanning, SKS Café

Juist omdat je vanwege de wisselende projecten niet altijd met dezelfde collega’s samenwerkt, vinden wij het enorm belangrijk om het teamgevoel te benadrukken. Zo is vanuit de professionals het idee van de Goeroegroepen ontstaan. Specialisten wisselen daarin op vrijwillige basis kennis en informatie uit tijdens ontmoetingen op kantoor of online. Daarnaast worden er regelmatig toffe bedrijfsuitjes georganiseerd, zoals weekendjes weg en leuke activiteiten waarbij plezier voorop staat. Om ook je partner of je gezin te betrekken is er het grote SKS kerstfeest. Ons SKS Cafe biedt een gezellige sfeer waar iedereen welkom is voor een hapje drankje en game plezier.

En omdat jullie mening telt hebben wij ook een Medewerker Advies Groep (MAG) in het leven geroepen. De ideale gelegenheid  om als Professional inspraak te hebben in het beleid van SKS en de voorwaarden voor jouw collega’s en jezelf te optimaliseren.

Waarom SKS?

  • Uitdagende projecten
  • Persoonlijke aandacht
  • Een hecht team
  • Relevante opleidingen
  • Goede voorwaarden

Vragen?

Wij helpen je
graag verder.

010-2580528