Opdrachtgevers

Home » Opdrachtgevers

Samenwerking en onze opdrachtgevers

Bij SKS Professionals vinden wij het belangrijk om relaties met onze opdrachtgevers op te bouwen, om zo tot mooie ideeën en een win-win situatie te komen. Onze aanpak beperkt zich niet alleen tot het plaatsen van IT Professionals, maar met elkaar zoeken wij naar oplossingen en nieuwe concepten. Door het bundelen van onze expertise en het openstellen van ons netwerk zijn wij zeer toegankelijk. Goede communicatie en wederzijds vertrouwen speelt hierin een belangrijke rol!

Onderstaand vertellen onze opdrachtgevers over onze succesvolle samenwerking.

“Wij werken al meerdere jaren met volle tevredenheid samen met SKS Professionals. Wij zijn zeer te spreken over de deskundigheid van het recruitment en salesteam. Niet alleen plaatsen ze de juiste kandidaten maar sparren ze ook mee.
Productowner, Overheid, februari 2023

“Onze ervaring met de Salesafdeling van SKS Professionals is zeer fijn. Ze weten de juiste match te maken niet alleen op basis van het profiel maar ook het selecteren van de juiste type persoon. Communicatie is voor ons erg belangrijk en de klik is er!
Programmamanager, IT Telecom, september 2022

“Eigenlijk nemen wij alleen vast personeel aan. Toen onze IT vacature openstond nam een Salesmedewerker van SKS Professionals de werving over en heeft de positie met een ervaren kracht ingevuld op basis van werving- en selectie. Het heeft ons veel tijd gescheeld en een nieuwe medewerker opgeleverd. Wij ervaren de samenwerking dan ook als zeer fijn. ”
Teamleider SSC, IT dienstverlener, april 2021

“Voor tijdelijke inzet op onze IT afdeling werken wij de laatste 5 jaar al nauw samen met SKS Professionals. Tot nu toe weten ze de juiste professionals te leveren en sommige zien we ook terugkomen. ”
Manager IT, MKB, februari 2021

“Leuk ervaren team die wij altijd kunnen benaderen. Houden altijd op een leuke en vooral persoonlijke manier contact met ons en zijn op de hoogte wat er in de organisatie speelt. Nu wegens Covid-11 hebben we veel contact via Teams.”
Application Manager, Zakelijke dienstverlening, januari 2021

“Onze IT aanvragen zetten wij al jaren uit bij SKS Professionals. Het Salesteam verzorgd hierin altijd duidelijke terugkoppeling en denkt ook mee in plaats van alleen kandidaten voordragen, dat waarderen wij zeer.”
IT Manager, IT & Communicatie, november 2020

“De zorgvuldigheid waarmee kandidaten worden voorgedragen laat zien dat ze de organisatie van binnen en buiten kennen. Over de selectieprocedure zijn wij dan ook zeer te spreken.”
Service Owner, Bouw, juli 2020

“SKS Professionals is oprecht geïnteresseerd in het reilen en zeilen van onze afdeling en daarnaast zetten zij altijd net dat stapje extra.”
Manager Servicedesk, Finance, maart 2020

“In mijn ervaring met SKS heb ik gemerkt dat slagvaardigheid geen losse kreet is, maar echt in praktijk wordt gebracht.”
IT Manager , Offshore, april 2019

“De samenwerking met SKS Professionals loopt erg prettig. Zij komen hun afspraken altijd na en schakelen snel.”

Company Owner, IT&Telecom, januari 2019

“Voor langdurige inzet en expertise op maat, kunnen wij vaak zeer snel  een beroep doen  op SKS. Zij weten exact welke expertise en soort professionals bij ons passen. De Engineers van SKS zijn inmiddels  onmisbare bij  ons dagelijks beheer.”

Manager Systeembeheer, Zorg, september 2018