Home » Over ons

Detachering en meer

SKS Professionals brengt werkgevers en gekwalificeerde ICT professionals in de Randstad bij elkaar sinds 1999. Afhankelijk van waar de klant, de professional of de situatie om vraagt, doen we dat via de best passende constructie. In de meeste gevallen is dat detachering. Daarnaast werken wij met detavast-constructies en verzorgen we werving en selectie voor onze opdrachtgevers.

De Oprichters aan het woord.

Wij zijn Frank & Paul en werken sinds 1999 samen als eigenaren van SKS Professionals. Wij hebben elkaar leren kennen als collega’s bij een Nederlandse automatiseerder en tijdens een toffe wintersport vakantie besloten we een IT Detacheringsbedrijf te starten. Frank heeft IT in zijn aderen en Paul is een financiële man van oorsprong.

Onze insteek is vanaf het begin geweest om een leuk bedrijf neer te zetten in de IT detachering, waarbij medewerkers zich thuis voelen en zich kunnen ontwikkelen. Bij SKS Professionals staat dan ook altijd de medewerker voorop. Wij staan voor persoonlijke aandacht. Dit doen we o.a. door frequente bezoeken bij de medewerkers op hun opdracht, het samen realiseren van een ontwikkelplan en leuke teamuitjes.

Ook werken we met korte lijnen. Onze collega’s kunnen ons altijd bereiken. Daarnaast hebben we de Medewerkers Advies Groep opgericht, waarbij zij mee kunnen denken over hun bedrijf en wij samen kunnen sparren over eventuele verbeterpunten. Transparantie in de onderneming is wat wij willen.

Als laatste willen wij de perfecte match tussen de medewerker en de opdracht. Daarbij letten wij niet alleen op de goede aansluiting met betrekking tot de competenties, maar ook op reisafstanden en dat onze medewerker in een prettige omgeving werkt.