Werken bij SKS

Nieuwe Technieken, Migraties en Implementaties!

Samen met een tof team van ervaren IT Professionals werken we al jaren met veel plezier om IT vraagstukken bij onze klanten op te lossen. Jij staat bij ons centraal, jouw studie staat voorop om jou de IT carierre te bieden die jij wenst! Persoonlijke aanpak, daar staan wij voor!

Kom nu ons gezellige IT team versterken en ga aan de slag als Microsoft Workplace Consultant of bekijk een van onze andere leuke vacatures!

Waarom SKS?

  • Persoonlijke aandacht
  • Meedenken en loyaal
  • Opleidingsmogelijkheden
  • Eigen inbreng
  • Inspraak door personeel
  • Leuke uitjes met de collega’s

Wandelen met fieldmanager Petra!

Bij SKS Professionals vinden wij het belangrijk om te weten hoe het met onze IT collega’s gaat. Even ontsnappen aan de hectiek van alle dag en genieten van de buitenlucht!

Onze fieldmanager Petra maakt aardig wat kilometers wandelend in de natuur.
Tijdens het fieldmanagementgesprek komen allerlei onderdelen aan bod en worden zowel zakelijk als privé besproken.

Deze vorm van fieldmanagement wordt zeer gewaardeerd en is goede manier om in beweging te blijven en het persoonlijke contact te onderhouden.

Microsoft Certified Trainer 

Studeren is dé rode draad door alle loopbaanpaden bij SKS Professionals.
Onze collega’s werken veelal met Microsoft producten en hebben zo veel Microsoft kennis in huis.

Jeroen biedt als Microsoft Certified Trainer (MCT) vanuit zijn vakmanschap diverse Microsoft trainingen aan en is vooral gespecialiseerd in Modern Workplace / Windows 10 in combinatie met Intune, Azure AD en O365 bijvoorbeeld. Zijn pragmatische en deskundige aanpak, gecombineerd met een fijne dosis humor, maakt dat Jeroen op een plezierige manier in een relatief korte tijd, veel kennis over weet te dragen.

SKS ‘ers aan het woord

Om te zeggen dat Shariq en Kasper SKS’ers van het eerste uur zijn, gaat wellicht wat te ver, maar trouwe medewerkers zijn het overduidelijk. Met samen ruim 25 jaar aan ‘dienstjaren’ bij SKS Professionals hebben ze bakken aan ervaring. Kasper vooral aan de servicekant, Shariq richt zich volledig op de Cloud.  Ze zien elkaar misschien een paar keer per jaar, via de vierjaarlijkse uitjes, bijeenkomsten en goeroesessies.

Leuke en daadkrachtige collega’s

Hoewel SKS’ers vrijwel altijd gedetacheerd zijn, is het onderlinge contact de kracht van het bedrijf, vinden ze. Shariq: ,,Heel laagdrempelig. Je kan altijd terecht voor vragen en hebt nauw contact met elkaar. Om te sparren of nieuwe ontwikkelingen te bespreken. En natuurlijk bij de uitjes en weekendjes weg die regelmatig worden georganiseerd’’, lacht hij. ,,Super gezellig. Dat maakt dit echt een leuk bedrijf om voor te werken. Het is allesbehalve afstandelijk.’’

Dat beiden al zo lang bij SKS werken, is overigens geen toeval. Het Capelse bedrijf staat erom bekend een hechte en trouwe ploeg aan medewerkers te hebben. Of er een geheim is? ,,Je bent geen nummer’’, vindt Kasper. ,,Ik ken iedereen en iedereen kent mij. Dat kan alleen bij een bedrijf waar de lijntjes kort zijn. Ik vind dat heel prettig.’’

Wisselende opdrachtgevers

Vooral de wisselende opdrachtgevers bevalt hen. Kasper heeft er inmiddels aardig wat gehad, evenals Shariq. Al is dat in het begin wel even wennen. ,,Je bent na een paar jaar gewend aan de mensen om je heen en hebt een band opgebouwd. Om dan weer door te gaan, kan gek zijn. Maar inmiddels zijn we dat wel gewend’’, lacht Kasper.

,,Dat maakt het ook afwisselend’’, vult Shariq aan. ,,Enerzijds houd ik me bezig met migraties en online services. Het andere deel van de week los ik incidenten op en ben ik vooral beheerder. Die mix is leuk.’’

Verandering in de IT

Want aan verandering is de ict-sector constant onderhevig, ervaart ook SKS Professionals. Om die reden is er veel ruimte voor zelfontwikkeling, via studies, cursussen en zogenaamde goeroesessies.

Shariq zit als Cloud-consultant dagelijks middenin die veranderende wereld en ontwikkelt, evenals Kasper, zich continu door. Als ik iets heel graag wil leren, wordt altijd gekeken of daar mogelijkheden voor zijn.’’

Kortom: werken bij SKS Professionals is afwisselend, vertrouwd en gezellig.

Modern Workplace Consultant

SKS Team

010-2580528