Nieuwe Technieken, Migraties en Implementaties!

Samen met een tof team van ervaren IT Professionals werken we al jaren met veel plezier om IT vraagstukken bij onze klanten op te lossen. Jij staat bij ons centraal, jouw studie staat voorop om jou de IT carierre te bieden die jij wenst! Persoonlijke aanpak, daar staan wij voor!

Kom nu ons gezellige IT team versterken en ga aan de slag als Microsoft Workplace Consultant of bekijk een van onze andere leuke vacatures!

Waarom SKS?

  • Persoonlijke aandacht
  • Meedenken en loyaal
  • Opleidingsmogelijkheden
  • Eigen inbreng
  • Inspraak door personeel
  • Leuke uitjes met de collega’s

Microsoft Certified Trainers 

Studeren is dé rode draad door alle loopbaanpaden bij SKS Professionals.
Onze collega’s werken veelal met Microsoft producten en hebben zo veel Microsoft kennis in huis.

Jeroen en Richard bieden als Microsoft Certified Trainers (MCT) vanuit het vakmanschap diverse Microsoft trainingen aan en zijn vooral gespecialiseerd in Modern Workplace / Windows 10 in combinatie met Intune, Azure AD en O365 bijvoorbeeld. De pragmatische en deskundige aanpak, gecombineerd met een fijne dosis humor, maakt dat de heren op een plezierige manier in een relatief korte tijd, veel kennis over weten te dragen.

Fieldmanager Petra

Bij SKS Professionals vinden wij het belangrijk om te weten hoe het met onze IT collega’s gaat. Even ontsnappen aan de hectiek van alle dag genieten van de buitenlucht of een heerlijke lunch! Onze fieldmanager Petra maakt aardig wat kilometers wandelend in de natuur. Tijdens het fieldmanagementgesprek komen allerlei onderdelen aan bod en worden zowel zakelijk als privé besproken.

Deze vorm van fieldmanagement wordt zeer gewaardeerd en is goede manier om in beweging te blijven en het persoonlijke contact te onderhouden.

SKS ‘ers aan het woord

Jeroen:
“Ik ben zelf sinds 2015 in dienst bij SKS en in die jaren een mooie groei doorgemaakt in mijn CV. Vele certificaten kunnen behalen en van Support Engineer en System Engineer doorgegroeid naar Modern Workplace Engineer. Ik heb bij diverse mooie organisaties projecten ingevuld en verwacht nog vele jaren bij SKS Professionals in dienst te blijven.”

Techsessies

“Naast studiemogelijkheden en leuke projecten hebben we veel gezellige evenementen met elkaar. Wij organiseren techsessies bij SKS Professionals op kantoor, meerdere uitjes in het jaar zoals BBQ’s, karten of een weekendje weg met z’n allen. Bij SKS Professionals heb ik mijn Comptia CTT+ certificaat kunnen behalen en momenteel geef ik ook trainingen als MCTer. Naast de projecten als Modern Workplace Engineer ondersteun ik ook collega’s met het begeleiden van hun Microsoft certificaten.”

Shariq:
Shariq richt zich volledig op de Cloud en ziet zijn SKS collega’s een paar keer per jaar, via de uitjes, bijeenkomsten en goeroesessies.
Hoewel SKS’ers vrijwel altijd gedetacheerd zijn, is het onderlinge contact de kracht van het bedrijf, vind hij. ,,Heel laagdrempelig. Je kan altijd terecht voor vragen en hebt nauw contact met elkaar. Om te sparren of nieuwe ontwikkelingen te bespreken.
Dat maakt dit echt een leuk bedrijf om voor te werken. Het is allesbehalve afstandelijk.’’

Wisselende opdrachtgevers

Vooral de wisselende opdrachtgevers bevalt hem. ,,Enerzijds houd ik me bezig met migraties en online services. Het andere deel van de week los ik incidenten op en ben ik vooral beheerder. Die mix is leuk.’’

Shariq zit als Cloud-consultant dagelijks middenin die veranderende wereld en ontwikkelt, evenals Jeroen, zich continu door. Als ik iets heel graag wil leren, wordt altijd gekeken of daar mogelijkheden voor zijn.’’ Kortom: werken bij SKS Professionals is afwisselend, vertrouwd en gezellig.

Modern Workplace Consultant

SKS Team

010-2580528