Werken bij SKS

Nieuwe technieken, migraties en implementaties!

Wij zoeken ervaren Microsoft Engineers!

Samen met een tof team van ervaren IT Professionals werken we al jaren met veel plezier om IT vraagstukken bij onze klanten op te lossen. Jij staat bij ons centraal, jouw studie staat voorop om jou de IT carierre te bieden die jij wenst! Persoonlijke aanpak, daar staan wij voor!

Kom nu ons gezellige IT team versterken!

Waarom SKS?

  • Persoonlijke aandacht
  • Meedenken en loyaal
  • Opleidingsmogelijkheden
  • Eigen inbreng
  • Inspraak door personeel
  • Leuke uitjes met de collega’s

Persoonlijke aandacht middels een wandeling!

Bij SKS Professionals vinden wij het belangrijk om te weten hoe het met onze IT collega’s gaat. Even ontsnappen aan de hectiek van alle dag en genieten van de buitenlucht!

Nu met de huidige maatregelen van Covid-19 trekt onze fieldmanager Petra de wandelschoenen aan en worden er aardig wat kilometers afgelegd. Tijdens het fieldmanagementgesprek komen allerlei onderdelen aan bod en worden zowel zakelijk als privé besproken.

Van wandelingen over natuurpaden, het opzoeken van bezienswaardigheden tot het verkennen van de stad niks is te gek.

Deze vorm van fieldmanagement wordt zeer gewaardeerd door onze collega’s en is goede manier om in beweging te blijven en het persoonlijke contact te onderhouden.

Want dat vinden wij bij SKS belangrijk, persoonlijke aandacht!

Microsoft Certified Trainer Jeroen

Studeren is dé rode draad door alle loopbaanpaden bij SKS Professionals.

Onze collega’s werken veelal met Microsoft producten en hebben zo veel Microsoft kennis in huis. Bovenop al deze kennis heeft SKS ook een ervaren Microsoft Certified Trainer (MCT) in het team, namelijk Jeroen Burgerhout ??

Jeroen biedt vanuit zijn vakmanschap diverse Microsoft trainingen aan en is vooral gespecialiseerd in Modern Workplace / Windows 10 in combinatie met Intune, Azure AD en O365 bijvoorbeeld. Zijn pragmatische en deskundige aanpak, gecombineerd met een fijne dosis humor, maakt dat Jeroen op een plezierige manier in een relatief korte tijd, veel kennis over weet te dragen.

Medewerkers aan het woord

Om te zeggen dat Shariq Bhikhie (40) en Kasper van der Meij (38) SKS’ers van het eerste uur zijn, gaat wellicht wat te ver, maar trouwe medewerkers zijn het overduidelijk. Met samen ruim 25 jaar aan ‘dienstjaren’ bij SKS Professionals hebben ze bakken aan ervaring. Kasper vooral aan de servicekant, Shariq richt zich volledig op de Cloud.  Ze zien elkaar misschien een paar keer per jaar, maar kennen elkaar nog net niet als hun broekzak. Vooral via de vierjaarlijkse uitjes, bijeenkomsten en goeroesessies.

Leuke en daadkrachtige collega’s

Hoewel SKS’ers vrijwel altijd gedetacheerd zijn, is het onderlinge contact de kracht van het bedrijf, vinden ze. Shariq: ,,Heel laagdrempelig. Je kan altijd terecht voor vragen en hebt nauw contact met elkaar. Om te sparren of nieuwe ontwikkelingen te bespreken. En natuurlijk bij de uitjes en weekendjes weg die regelmatig worden georganiseerd’’, lacht hij. ,,Super gezellig. Dat maakt dit echt een leuk bedrijf om voor te werken. Het is allesbehalve afstandelijk.’’

Dat beiden al zo lang bij SKS werken, is overigens geen toeval. Het Capelse bedrijf staat erom bekend een hechte en trouwe ploeg aan medewerkers te hebben. Of er een geheim is? ,,Je bent geen nummer’’, vindt Kasper. ,,Ik ken iedereen en iedereen kent mij. Dat kan alleen bij een bedrijf waar de lijntjes kort zijn. Ik vind dat heel prettig.’’

Wisselende opdrachtgevers

Vooral de wisselende opdrachtgevers bevalt hen. Kasper heeft er inmiddels aardig wat gehad, evenals Shariq. Al is dat in het begin wel even wennen. ,,Je bent na een paar jaar gewend aan de mensen om je heen en hebt een band opgebouwd. Om dan weer door te gaan, kan gek zijn. Maar inmiddels zijn we dat wel gewend’’, lacht Kasper.

,,Dat maakt het ook afwisselend’’, vult Shariq aan. ,,Enerzijds houd ik me bezig met migraties en online services. Het andere deel van de week los ik incidenten op en ben ik vooral beheerder. Die mix is leuk.’’

Verandering in de ICT

Want aan verandering is de ict-sector constant onderhevig, ervaart ook SKS Professionals. Om die reden is er veel ruimte voor zelfontwikkeling, via studies, cursussen en zogenaamde goeroesessies.

Shariq zit als Cloud-consultant dagelijks middenin die veranderende wereld en ontwikkelt, evenals Kasper, zich continu door. Als ik iets heel graag wil leren, wordt altijd gekeken of daar mogelijkheden voor zijn.’’

Kortom: werken bij SKS Professionals is afwisselend, vertrouwd en gezellig. ,,Altijd als ik hier op het kantoor kom, voelt dat een beetje als thuiskomen, dat geeft genoeg aan’’, besluit hij. ,,Je zal je snel thuisvoelen.’’

Solliciteer als Microsoft Engineer!

Versterk ons team!

IT breed

Diverse functies in de IT branche, wat zoek jij?

Bel het SKS Team!

010-2580528

SKS Professionals B.V.

Cypresbaan 8
2908 LT
Capelle aan den IJssel