Senior Netwerkbeheerder – Noord Holland

Introductie

Senior Netwerkbeheerder / systeembeheerder

Voor een opdrachtgever in Noord-Holland zijn we op zoek naar een nieuwe collega voor de functie van “Senior Netwerkbeheerder / systeembeheerder” met de focus op de technische infrastructuur en de ICT-beveiliging.

In jouw functie werk je in het team ICT. Samen met het team CIO Office verzorgen wij ICT project- en informatiemanagement, bewaken de architectuur en onze informatieveiligheid, bemensen het servicepunt ICT en voeren het systeembeheer en het functioneel beheer uit voor alle bedrijfsondersteunende systemen. Het is een breed georiënteerd groep van ruim 50 ICT enthousiaste en gedreven collega’s met veel eigen inbreng en verantwoordelijkheid én mooie uitdagingen.

Jij bent het visitekaartje van het team. Dit doe je met geduld, behulpzaamheid, humor en goede communicatieve vaardigheden. Het professioneel helpen van je collega’s staat voor jou centraal en je krijgt daar energie van. Je komt je afspraken na, stelt prioriteiten en bent in staat om verwachtingen te managen. Je bent ambassadeur voor het team door je proactieve houding en gedrag.


Lees meer

SKS Professionals B.V.

Cypresbaan 8
2908 LT
Capelle aan den IJssel